Vinska klet

V okolju, kjer se tradicija prepleta z modernostjo, obiskovalcem nudimo oglede posestva in kleti, strokovno vodene degustacije naših vrhunskih vin ter organizacijo različnih dogodkov.

Z idilično lokacijo je posestvo Brič idealna izbira za enodnevne izlete in za obiskovalce, ki želijo poizkusiti najboljša vina. Ob obisku lahko poleg degustacije vrhunskih vin, ogleda posestva in kleti, obiskovalci poizkusijo tudi gastronomske dobrote, kot so istrski pršut, sir, domače oljke in oljčno olje ter uživajo v neokrnjeni naravi s prečudovitim razgledom.

Degustacijski prostor Vinske kleti Brič lahko sprejme do 60 gostov ob mizah oz. do 80 gostov v kolikor gre za stoječo pogostitev. V primeru lepega vremena se dogodek lahko izvede na zunanji terasi.

Oglede kleti in degustacije izvajamo po predhodni najavi. Za izvedbo ogleda nas prosim kontaktirajte.

Vljudno vabljeni!

Navodila za pot

Iz hitre ceste v smeri proti Kopru se usmerite na izvoz PULA, peljali se boste mimo semaforiziranega križišča pri Tomosu. Nato boste prispeli do krožišča pri Mercator centru. V tem križišču izberete 3 izvoz – Vanganel (Marezige). Vozite naprej v smeri Vanganela, kjer se začnete počasi vzpenjati. Kmalu boste prispeli v Babiče, kjer se na Križišču (Marezige, Pomjan, Boršt) usmerite proti Borštu. Po krajšem spustu boste že opazili prometno tablo za Brič. Tu zavijete desno proti Župančičem. Vozite naprej po dolini Dragonje. Sprva asfaltirana cesta sčasoma postane makadamska. Že kmalu boste na levi strani zagledali tablo Brič. Tukaj zavijete levo, kjer prečkate potok. Nato nadaljujete v smeri Briča. Po 5,5 kilometrih poti boste prišli na cilj.

Ogled kleti in degustacije

Za izvedbo nas prosim pokličite na +386 31 382 420 ali oddajte povpraševanje s klikom na gumb ”Kontaktirajte nas”.

Pin It on Pinterest