Poroke

Ena najlepših kleti v svetovnem merilu  je lahko vaš najbolj romantičen kraj za potrditev vajine vezi pred vsem svetom. Ko se pari z našega stolpa degustacije zazrejo v svet, lahko vidijo svetlo prihodnost. In prav to je občutek, ki ga vsak par potrebuje.

Enkratna poročna lokacija Posestva Brič  postaja vedno bolj priljubljena poročna lokacija za mladoporočence. Čudovito urejena okolica in prijeten ambient vama bo pričaral poročni dan kot iz pravljice.

EDINSTVENA POROČNA LOKACIJA

Najbolj ganljiv del vajinega dne, POROČNI OBRED, se na Posestvu Brič  navadno začne na  čudoviti terasi pred degustacijsko salo  ali v notranjosti degustacijskega  sale z APERITIVOM, morda tudi prigrizkom, nato pa se slavje nadaljuje  in zaključi z nepozabnim in sproščenim SLAVJEM s prečudovitim pogledom na  nepozaben panoramski pogled na zaledje Istre, Jadransko morje s Piranskim zalivom in Benetkami, ob lepem vremenu pa pogled seže vse do Triglava in italijanskih Dolomitov.

 Zavedamo se, da je poroka edinstven dogodek, ki zahteva veliko priprav in pozornosti. Skupaj z našim osebjem bomo poskrbeli, da bo vajin poročni dan tak, kot ste si ga zamislili. Prisluhnili bomo vašim željam in se skupaj dogovorili glede vseh možnosti, ki jih naša lokacija ponuja.

SANJE o pravljičnem poročnem dnevu pri nas postanejo RESNIČNOST.

Posestvo Brič ustvarja vezi, med svetovi in ljudmi. 

Pin It on Pinterest