WP Google Maps Error

In order for your map to display, please make sure you insert your Google Maps JavaScript API key in the Maps->Settings->Advanced tab.

V okolju, kjer se tradicija prepleta z modernostjo, obiskovalcem nudimo oglede posestva in kleti, strokovno vodene degustacije naših vin ter organizacijo porok in različnih prireditev (poslovna srečanja, poslovna kosila, različni dogodki za zaključene družbe).

Degustacijski prostor Vinske kleti Brič lahko sprejme do 50 gostov ob mizah oz. do 80 gostov v kolikor gre za  stoječo pogostitev. V primeru lepega vremena se prireditev lahko izvede na zunanji terasi.

Z idilično lokacijo je Brič idealna točka za izvedbo porok. V sodelovanju s poročno agencijo vam lahko poroko v celoti organiziramo.

Oglede kleti in degustacije izvajamo po predhodni najavi. Za izvedbo ogleda, pričakujemo najavo vsaj tri dni dni pred načrtovanim ogledom. 


NAVODILA PRIHODA
Iz hitre ceste v smeri proti Kopru se usmerite na izvoz PULA, peljali se boste mimo semaforiziranega križišča pri Tomosu. Nato boste prispeli do krožišča pri Mercator centru. V tem križišču izberete 3 izvoz – Vanganel (Marezige). Vozite naprej v smeri Vanganela, kjer se začnete počasi vzpenjati. Kmalu boste prispeli v Babiče, kjer se na Križišču (Marezige, Pomjan, Boršt) usmerite proti Borštu. Po krajšem spustu boste že opazili prometno tablo za Brič. Tu zavijete desno proti Župančičem. Vozite naprej po dolini Dragonje. Sprva asfaltirana cesta sčasoma postane makadamska. Že kmalu boste na levi strani zagledali tablo Brič. Tukaj zavijete levo, kjer prečkate potok. Nato nadaljujete v smeri Briča. Po 5,5 kilometrih poti boste prišli na cilj.