V okolju, kjer se tradicija prepleta z modernostjo, obiskovalcem nudimo zanimive oglede kleti in posestva, strokovno vodene degustacije naših vin ter organizacijo različnih prireditev (poslovna srečanja, poslovna kosila, različni dogodki za zaključene družbe).

Degustacijska dvorana Vinske kleti Brič lahko sprejme do 50 gostov ob mizah oz. do 80 gostov v smislu stoječe pogostitve. V primeru lepega vremena se prireditev lahko izvede na zunanji terasi.

Z idilično lokacijo in mirom je Brič tudi idealna točka za izvedbo porok. V sodelovanju s poročno agencijo vam lahko poročni ogled tudi v celoti organiziramo.

Oglede kleti izvajamo med aprilom in oktobrom. Za izvedbo ogledov, se je potrebno najaviti vsaj teden dni pred načrtovanim ogledom. Oglede izvajamo za minimalno 10 oseb.

Nakup vina in plačilo degustacij na posestvu je možno tudi s kreditnimi karticami.

Rezervacije za oglede sprejemamo preko telefonske številke 031 377 620, ali e-mail naslova komerciala@vinabric.si.


NAVODILA PRIHODA
Iz hitre ceste v smeri proti Kopru se usmerite na izvoz PULA, peljali se boste mimo semaforiziranega križišča pri Tomosu. Nato boste prispeli do krožišča pri Mercator centru. V tem križišču izberete 3 izvoz – Vanganel (Marezige). Vozite naprej v smeri Vanganela, kjer se začnete počasi vzpenjati. Kmalu boste prispeli v Babiče, kjer se na Križišču (Marezige, Pomjan, Boršt) usmerite proti Borštu. Po krajšem spustu boste že opazili prometno tablo za Brič. Tu zavijete desno proti Župančičem. Vozite naprej po dolini Dragonje. Sprva asfaltirana cesta sčasoma postane makadamska. Že kmalu boste na levi strani zagledali tablo Brič. Tukaj zavijete levo, kjer prečkate potok. Nato nadaljujete v smeri Briča. Po 5,5 kilometrih poti boste prišli na cilj.